Få din drømmehave

Havearbejde

Drømmer du om at have din egen private havemand? Én, som slår dit græs, klipper din hæk, beskærer dine træer og fjerner ukrudtet i dine bede…

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Kvalitet & Troværdighed

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre.

10+ års erfaring

AT Anlægsgartner har masser af erfaring med opgaver inden for anlæg, belægning, beplantning, træfældning, havearbejde samt brolægning.

Vi kan løfte enhver opgave

Vi kan sagtens løfte store opgaver. Dels har vi maskiner, som letter arbejdet, og dels har vi gode samarbejdspartnere vi kan hyre ind til din opgave.

Enkeltstående Opgaver eller Faste Aftaler

Fleksibel Havepleje og Vedligeholdelse

AT Anlægsgartner tilbyder både enkeltopgaver og faste aftaler for pasning og pleje af din private have eller virksomhedens grønne områder. Vores service er tilpasset dine specifikke behov, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller regelmæssig vedligeholdelse.
Hvad siger vores kunder

Vi samler på glade kunder

Skønne Haver uden Besværet

Havepleje til Travle Livsstiler

Hvis du er forhindret i at passe haven pga. en travl hverdag eller fysiske begrænsninger, står vi klar til at hjælpe. For virksomhedsejere, der hellere vil bruge deres tid på forretning end på haveredskaber, tilbyder vi professionel pleje. Vi sørger for, at dine grønne områder altid fremstår smukke og velplejede eller vildt og naturligt, helt efter dine ønsker.
Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud i dag

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre. Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu – Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt