Hvis din have skal blomstre

Om A.T Anlægsgartner

Drømmer du om en smuk og spændende have, som kan danne rammen om det gode udeliv? Omgivelser, der skaber den rette stemning og atmosfære. Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Kvalitet & Troværdighed

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre.

10+ års erfaring

AT Anlægsgartner har masser af erfaring med opgaver inden for anlæg, belægning, beplantning, træfældning, havearbejde samt brolægning.

Vi kan løfte enhver opgave

Vi kan sagtens løfte store opgaver. Dels har vi maskiner, som letter arbejdet, og dels har vi gode samarbejdspartnere vi kan hyre ind til din opgave.

Realisering af Drømmehaver

Kvalitet og Kundefokus i Havearbejde

Gør din drømmehave til virkelighed med en erfaren anlægsgartner. AT Anlægsgartner udfører et bredt spektrum af opgaver, herunder anlæg, belægning, beplantning, træfældning og generelt havearbejde.

Vores fokus på høj kvalitet sikrer, at hver eneste kunde får maksimal værdi for deres investering, og vi gennemfører opgaver med en grundig tilgang, ned til de mindste detaljer.

Hvad siger vores kunder

Vi samler på glade kunder

Fleksibel og Kreativ Haveplanlægning

Tilpasset Service for Alle Kunder

Hvis du søger inspiration og rådgivning, står vi klar med kreative idéer og løsninger, der matcher dine unikke behov – fra japanske haver til belægninger og grønne områder for virksomheder. AT Anlægsgartner, baseret i Ballerup, betjener kunder i hovedstadsområdet og omegn.

Vores kundekreds omfatter private, offentlige og erhvervskunder. Selv som et enkeltmandsfirma, kan vi takle store opgaver takket være vores maskiner og netværk af samarbejdspartnere, hvilket gør os i stand til at imødekomme større projekter og stramme deadlines.

Her er vores medarbejdere

Vores team

Vi har vundet årets anlægsgartner i år 2022! Se vores diplom her

Arthit Lodal Udengaard – Ejer
Line Lodal Udengaard – Kontor
Mann – Medarbejder
Aof – Medarbejder
Allan – Medarbejder
Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud i dag

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre. Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu – Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt