A.T Anlægsgartner

Københavns foretrukne anlægsgartner

Leder du efter en dygtig anlægsgartner i København, der kan forvandle dit udeareal til det, du altid har drømt om? Hos A.T Anlægsgartner tilbyder vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, med fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Kvalitet & Troværdighed

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre.

10+ års erfaring

AT Anlægsgartner har masser af erfaring med opgaver inden for anlæg, belægning, beplantning, træfældning, havearbejde samt brolægning.

Vi kan løfte enhver opgave

Vi kan sagtens løfte store opgaver. Dels har vi maskiner, som letter arbejdet, og dels har vi gode samarbejdspartnere vi kan hyre ind til din opgave.

Professionel anlægsgartner i København

A.T Anlægsgartner er en anlægsgartner i København, som hjælper både private og erhvervskunder samt offentlige institutioner med alt fra havearbejde til brolægning. Vi løser alle opgaver, store som små, inden for anlægsgartnerfaget, og leverer altid kvalitet i hvert eneste projekt.

Vi hjælper dig med at gøre dine havedrømme til virkelighed, så du får et udeareal som indbyder til afslapning, hygge og samvær. Uanset om du drømmer om en frodig have med højbede og frugttræer, eller en funktionel og praktisk indkørsel, står vi klar til at gøre din vision til virkelighed. Med vores mangeårige erfaring i faget sørger vi for, at du får en kvalitetsløsning, som du kan have glæde af i mange år.

Hvad siger vores kunder

Vi samler på glade kunder

Anlægsgartner i København med ekspertise i at skabe smukke udendørsoaser

Hos A.T Anlægsgartner er vi stolte af at være en anlægsgartner, som tilbyder en bred vifte af anlægsgartnertjenester. Vi er også stolte af, at have haft æren af at passe og vedligeholde en af Københavns smukkeste grønne oaser, nemlig Assistens Kirkegård.

Vi er en anlægsgartner i København med særlig ekspertise i at skabe smukke, grønne tilflugtssteder som indbyder til ro, afslapning og samvær. Vi ved nemlig, hvor stor en forskel et flot udendørsområde kan gøre for dit hjem eller virksomhed.

Den ikke alene øger din livskvalitet og trivsel, men kan også øge værdien af din ejendom. Med vores erfaring, ekspertise og ikke mindst passion for at skabe udemiljøer, kan vi sammen skabe et udeområde, der vil overgå dine forventninger.

Uanset om du er til en simpel have, der er nem og hurtig at vedligeholde, eller en have, med en høj detaljegrad, lytter vi til dine ønsker. Vi skaber lige præcis den have, du ønsker. Det er dig, der styrer slagets gang, men vi byder naturligvis meget gerne ind med rådgivning og vejledning, hvis du mangler inspiration.

Som en anlægsgartner i København med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi et stort erfaringsgrundlag at trække på, og kan derfor komme med mange gode forslag og løsninger. Det vigtigste er, at du bliver tilfreds med resultat. Vi lever af glade kunder og derfor er det altid dig som kunde, der er i centrum.

Anlægsgartner i København med mere end 10 års erfaring

Som din anlægsgartner i København kombinerer vi mange års erfaring med en passion for at skabe smukke og funktionelle udearealer. Vores team består af dygtige, veluddannede og engagerede anlægsgartnere, som brænder for det, de laver. Vi tilbyder alt inden for faget, herunder bl.a:

  • Havearbejde, herunder træfældning og beskæring af buske
  • Brolægning, herunder anlæggelse af gangstier, indkørsler, terrasser mm.
  • Reetablering af have og anlæggelse af helt nyt haveanlæg
  • Renovering af terrasser og trapper, herunder fliserens og imprægnering
  • Vandinstallationer, herunder springvand, havedamme mm.

 

Og meget, meget mere…

Vi er med andre ord en anlægsgartner i København, som hjælper med alt inden for anlægsgartnerfaget. Har du en specialopgave, du har brug for hjælp til, hører vi også gerne fra dig. Vi tager enhver udfordring med stor entusiasme og sørger for at skræddersy en løsning, som passer til dine behov og ønsker.

Din lokale anlægsgartner i København

Vi er en lokal anlægsgartner i København, som har til huse i Måløv. Vi kører dog i hele Hovedstadsområdet, og også helt ud til Roskilde. Så uanset hvor i regionen du er fra, kan vi hjælpe dig med professionelt anlægsgartnerarbejde. Vi er altid lige i nærheden og kan hurtigt komme forbi dig til en snak om dit projekt.

Vi lytter altid engageret og opmærksomt til dine ønsker og visioner, og når vi har besigtiget opgaven udarbejder vi gerne et gratis og 100% uforpligtende tilbud til dig. Vi tager naturligvis højde for dit budget, når vi sammensætter et tilbud. Vi finder altid en løsning, som imødekommer både dine behov, ønsker og økonomi.

Hvis du blot har brug for en havemand i København til en mindre opgave, som fx fældning af et træ eller beskæring af hæk eller buske, er vi naturligvis også behjælpelige med dét.

Hvis du ønsker en have, som altid står snorlige, tilbyder vi også at være din faste havemand i København hos din virksomhed eller i dit private hjem. Så kommer vi med faste intervaller, som vi aftaler sammen, og sørger for, at din have altid står knivskarpt og fremstår flot og præsentabel.

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Din virksomheds udeområde er det første dine kunder ser

Som virksomhed er dit grønne område ofte det første dine gæster ser, når de besøger dig. Det er derfor vigtigt, at dit udeareal fremstår flot og præsentabelt, så dine kunder og samarbejdspartnere får et godt førstehåndsindtryk. Et velplejet udeområde signalerer nemlig at du er en seriøs, professionel og ordentligt virksomhed, som har styr på sagerne.

Hos A.T Anlægsgartner kan vi som din havemand i København hjælpe dig med at sikre, at din virksomheds udeområde altid fremstår præsentabelt og indbydende, så du i stedet kan bruge din tid og kræfter på andre opgaver i din virksomhed. Overlad i stedet vedligeholdelsen af dit udeareal til os.

Et flot og behageligt udeareal har desuden ikke kun værdi for dine gæster og forretningsforbindelser, men også for dine medarbejdere. Et inspirerende og velplejet udendørsområde kan nemlig bidrage til dine medarbejders trivsel og produktivitet og udgøre et behageligt område for pause og uformelle møder.