A.T Anlægsgartner

Bedste anlægsgartner i Roskilde

Leder du efter den bedste anlægsgartner i Roskilde? Hos A.T Anlægsgartner tilbyder vi professionelle og skræddersyede løsninger, der imødekommer dine behov og drømme. Med 4,8 stjerner på 157 anmeldelser kan du med ro i sindet vælge os.

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Kvalitet & Troværdighed

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre.

10+ års erfaring

AT Anlægsgartner har masser af erfaring med opgaver inden for anlæg, belægning, beplantning, træfældning, havearbejde samt brolægning.

Vi kan løfte enhver opgave

Vi kan sagtens løfte store opgaver. Dels har vi maskiner, som letter arbejdet, og dels har vi gode samarbejdspartnere vi kan hyre ind til din opgave.

Professionel og lokal anlægsgartner i Roskilde

Hos A.T Anlægsgartner har vi leveret kvalitets- og ansvarsbevidst anlægsgartnerarbejde for hundredevis af glade kunder i Roskilde, København og Ballerup siden 2018. Vores tilgang til faget er altid baseret på en grundig dialog med vores kunder, så vi sikrer, at du får lige præcis den løsning, du drømmer om.

Vi er et stærkt team af passionerede og erfarne anlægsgartnere, som brænder for det, vi laver. Foruden indehaver, Arthit, tæller virksomheden en række dygtige ansatte, der alle har de fornødne kompetencer, uddannelse og erfaring, der skal til for at levere topprofessionelt anlægsgartnerarbejde.

Som din lokale anlægsgartner i Roskilde påtager vi os både store og små opgaver for både private og erhvervskunder, samt boligforeninger, grundejerforeninger mv. Vi hjælper med alt fra små opgaver som fx beskæring af buske og træer til større opgaver som fx anlæggelse af helt nyt haveanlæg og andre større haveprojekter.

Hvad siger vores kunder

Vi samler på glade kunder

Anlægsgartner ved Roskilde med kunden i centrum

Hos A.T Anlægsgartner vægter vi god kundeservice højt. Det er nemlig ikke nok blot at udføre et godt stykke arbejde. Hele oplevelsen skal være god – lige fra den første kontakt til det færdige resultat. Derfor sørger vi altid for, at du er med i hele processen, og for at du løbende bliver orienteret om, hvor langt vi er med opgaven.

Når vi er færdige med din opgave eller projekt, bliver du ikke blot efterladt til dig selv. Vi står gerne til rådighed for løbende vedligeholdelse og kommer med råd og vejledning til pleje, som du selv kan varetage.

Med 4,8 ud af 5 stjerner fra mere end 150 anmeldelser på Anmeld Håndværker, er vi ikke alene garanti for topprofessionelt anlægsgartner-arbejde, men også for en fremragende service og en god kundeoplevelse.

Så hvis du har brug for en dygtig og serviceminded anlægsgartner nær Roskilde, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anlægsgartner Roskilde med stor ekspertise

Som udgangspunkt er der ingen opgave, der er for stor eller lille for os. Vi har stor erfaring med alt gartneriarbejde. Som din anlægsgartner i Roskilde, står vi altid til rådighed med at dele ud af vores erfaring og ekspertise til dit projekt.

Alle vores anlægsgartner i Roskilde er uddannede og har alle deres kompetencer i orden – du kan derfor med fordel kontakte os, hvis du har brug for hjælp til:

 • Vedligeholdelse af græsplæner
 • Plantning af blomster, buske og træer
 • Anlægning af blomsterbede og højbede
 • Anlægning af stier og gangarealer
 • Anlæggelse af gårdhaver, terrasser og indkørsler
 • Pleje og vedligeholdelse af grønne områder
 • Saltning og snerydning
 • Brolægning
 • Alt inden for havearbejde
 • Træfældning
 • Forskellige former for vand i haven

Og meget, meget mere. Ovenstående er blot eksempler på opgaver, vi udfører. Har du en anden opgave, du har brug for hjælp til, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Din lokale anlægsgartner i Roskilde

Hos A.T. Anlægsgartner har vi til huse i Måløv, kun ca. 30 minutters kørsel fra Roskilde. Vi kører dog dagligt i hele Hovedstadsområdet, og har mange kunder fra Roskilde og omegn. Vi kan derfor nemt og hurtigt komme forbi dig, til en snak om din opgave eller projekt.

Når vi har haft en snak om dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud.

Uanset hvad du skal have lavet, om det er en lille opgave eller et større projekt, får du altid en 100% individuel og skræddersyet løsning. Grønne områder skaber nemlig velvære og en behagelig og afstressende atmosfære, uanset om det er til en privat bolig eller en virksomhed. Derfor hjælper vi dig altid med at skabe et skønt, grønt område på baggrund af dine unikke ønsker, så du får en løsning, som skaber en merværdi for dig.

Med vores mangeårige erfaring står vi naturligvis til rådighed for vejledning og rådgivning, hvis du har brug for inspiration eller input til valg af materialer. Vi lægger dog altid vægt på kvalitetsmaterialer, og løsninger, der har en lang levetid og en god holdbarhed.

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Havemand nær Roskilde med sans for detaljen

Hvis du er på udkig efter en dygtig og erfaren havemand nær Roskilde, til at vedligeholde din have eller grønne område, så er det os, du skal have fat i. Vi har nemlig mange års erfaring med vedligehold af både private haver samt både offentlige og erhvervsmæssige grønne områder. Vi har en passion for at skabe smukke, æstetiske og funktionelle udeområder, som bidrager til en afstressende og afslappende atmosfære.

Du kan både benytte vores havemandservice efter behov, eller vi kan lave en fast aftale, hvor vi sørger for løbende at vedligeholde dit udendørsareal, så det altid fremstår ordentligt og præsentabelt ud fra dine behov. Det er helt op til dig, hvilken løsning du foretrækker. Vi sammensætter altid en ordning, som imødekommer dine behov.

Som din anlægsgartner i Roskilde sørger vi bl.a. for græsslåning, beskæring, ukrudtsbekæmpelse, gødning, løvfjernelse, renholdelse, plantning, kontrol af skadedyr, jordbearbejdning samt løbende overvågning og rådgivning. Vi sikrer, at dit grønne område forbliver sundt, attraktivt og funktionelt året rundt.

Vi er desuden en havemand i Roskilde med sans for detaljen, som ofte er dét, der gør den store forskel for helhedsindtrykket. Med vores erfaring fra en af Københavns smukkeste grønne oaser, Assistens Kirkegård, ved vi, hvad der skal til, for at skabe en harmonisk have, som bidrager til en følelse af skønhed og ro.